L' Espai vital pels joves de Palafrugell
A Can Genís els joves de Palafrugell tenen els espais, els serveis i el suport imprescindible per formar-se, trobar feina, explorar la seva creativitat, consultar sobre salut i participar en la vida del poble.
Activitats lúdiques per mantenir-te en forma
Cangenís també fem promoció de les activitats esportives com patinades populars, curses, sortides o competicions esportives
Espais per a la música
A Can Genís gaudim d'espai per als vostres concerts i us ajudem a que feu possible els vostres projectes en el món de la música amb un estudi de gravació i edició.
Sales d'Actes multifunció
Tenim diverses sales d'actes per a conferències, xerrades i totes les activitats que necessitin d'un espai ampli i gran capacitat d'assistents.

Estudiar a l'estranger

 

Estudiar una temporada a l'estranger pot ser una experiència personal, cultural i vital molt enriquidora. Pots fer una estada curta o un curs intensiu en un altre país, però també tot un cicle d'estudis. Universitats, centres d'investigació i recerca, institucions i corporacions públiques i privades et posen a l'abast recursos, programes i iniciatives per a afavorir la mobilitat i l'intercanvi d'estudiants. Molts d'aquests programes inclouen allotjament, un curs intensiu de l'idioma i, de vegades, la possibilitat de fer pràctiques laborals o d'investigació remunerades.
A més per beques a l'estranger et recomanem que et posis en contacte amb el centre d'estudis o el Ministeri d'educació del país de destí.
 
En aquests enllaços trobareu tota la informació i beques per anar a estudiar a l'estranger:

 

És important abans de marxar conèixer la informació bàsica del país de destí:

 

 

Podeu trobar informació a:

 

I si voleu aprofitar els descomptes allà on esteu:

Més en aquesta categoria: Treballar a l'estranger »