Birres Braves

1 | 2

Birres Braves

Concerts, música, festa i disbauixa ... participa !

 

Birres Braves neix a Palafrugell a començaments del segle XXI com un grup d’animació del Club Handbol Garbí. Durant els següents anys, i sempre lligat al club, el col•lectiu creix i agafa força fins al punt que a partir del 2007 decideix formar part d’alguns dels esdeveniments lúdics més importants de la vila. D’aquesta manera, Birres Braves comença a ser present a la Festa Major amb una barraca pròpia i poc després es fa càrrec de l’organització de la Festa de Cap d’Any municipal durant varis anys consecutius. 

A tot això s’hi suma el fet que no només es vol definir com un referent de la festa palafrugellenca sinó que també comença a organitzar activitats de caire esportiu amb la intenció de cohesionar la massa social del poble, com és el cas de l’Handbol Night Fever.

L’any 2011, conscients de la rellevància cada cop més evident de l’entitat dins el si del municipi, els membres de Birres Braves decideixen escindir-se parcialment de l’empara del club i constituir-se pròpiament com a associació sota el nom d’Associació de Joves Birres Braves. A partir d’aquest moment el nombre d’esdeveniments organitzats no para de créixer, així com la diversitat d’aquests quant a contingut i públic potencial.

Així doncs, Birres Braves es converteix en un referent de la festa del poble, però també en un gran dinamitzador social i cultural capaç d’integrar a tots els públics, tal i com es fa pal•lès amb la seva variada agenda d’activitats, que té com a màxims exponents, des de 2012, el Racó de la Festa Major i la Festa d'Hivern.


https://www.facebook.com/birresbraves1978